TOPCON XD+ 12,1″

Topcon XD + är en användarvänlig och framtidssäker GPS-konsol för jordbruk. Konsolen kan anpassas till kundens behov och möjliggör steg-för-steg-uppgradering och on-demand för optimalt utnyttjande av utrustningen. Topcon XD + är som standard upplåst för vägledningsspårning, TAP, uppgiftsdata och ISOBUS-visning. Om andra funktioner önskas förvärvas dessa genom att köpa upplåsningskoder hos din lokala Topcon-återförsäljare.

TOPCON XD 7″

Topcon XD kan användas som en enkel vägledningslösning eller RTK-lösning med hög precision på användarens begäran. XD-konsolen kan monteras på både förberedda och oförberedda maskiner / traktorer via egenproducerade kabellösningar och eventuellt Topcon’s AES-35 elektrisk ratt. Topcon XD-konsoler är kompatibla med följande antenner: AGM-1 (Guidance), AGS-2 (Auto Control) och AGI-4 (Auto Control).

TOPCON X35 12,1″

Topcon X35 är den ultimata GPS-konsolen för både storlek och funktion. Topcon X35 kan hantera ISOBUS, automatisk sektionskontroll, variabel tilldelning, fjärrsupport med mera. X-konsolerna är mycket avtagbara och kan användas på två eller flera maskiner för att utnyttja produkterna till fullo.

Topcon X25 8,4″

Topcon X25 är en mycket pålitlig och användarvänlig GPS-konsol med hög funktionalitet. GPS-konsolen kan hantera ISOBUS, fjärrhjälp, automatisk sektionskontroll med mera. Topcon X25 kan framgångsrikt uppgraderas till Avancerat, vilket möjliggör variabel tilldelning och flera andra funktioner.

Topcon AGS-2

Topcon AGS-2 är en framtidssäker och högteknologisk autostyrningsantenn, speciellt utformad för jordbruket och dess många utmaningar. Antennen är utformad i en väderbeständig design som skyddar enheten från damm, fukt, värme och kyla. Den väderbeständiga designen säkerställer lång livslängd samt optimala mottagningsförhållanden vid utsatta miljöer. Antennen kan ta emot korrigeringssignaler från GPS, GLONASS, Galileo och Beidou, vilket säkerställer en stabil och mer hållbar signalmottagning.

Topcon AGM-1

Topcon AGM-1 är en kompakt vägledningsantenn som möjliggör grundläggande och prisvärd spårning. Antennen kan ta emot korrigeringssignaler från GPS, GLONASS, Galileo och Beidou, vilket säkerställer en stabil och kontinuerlig signalmottagning i den aktuella arbetssituationen. Antennen är utformad i en väderbeständig design som skyddar enheten från damm, fukt, värme och kyla. Den väderbeständiga designen garanterar lång livslängd samt optimala mottagarförhållanden i utsatta miljöer.

ISOBUS Apollo

ISOBUS Apollo är ett korrekt, snabbreagereage- och användarvänligt styr- och kontrollsystem för sprutor. Apollo-systemet möjliggör ett mer flexibelt sprutsystem i form av ISOBUS-anslutning, automatisk sektionskontroll (ASC) och Variabeldosering
(VRC). Apollo fungerar på alla ISOBUS-kompatibla terminaler oavsett brand.

ISOBUS Athene

Athene är ett elektroniskt precisionssystem för eftermontering till bogserade spridare. Systemet säkerställer en mer exakt spridningsmängd, samt bättre utnyttjande av bulkprodukter (gödningsmedel, kalk, sand etc. ). Athene fungerar på alla ISOBUS kompatibla terminaler oavsett make.

ISOBUS Artemis

Artemis är ett elektroniskt styrsystem för eftermontering på sulmaskiner. Systemet möjliggör sektionskontroll (ASC) och variabel allokering (VRC) för upp till fyra olika produkter. Styrsystemet är ISOBUS-kompatibelt och kan drivas via alla ISOBUS-konsoler på marknaden.

YieldTrakk

YieldTrakk tillåter realtidsutbyte, fukt och hastighetsmätningar. Mappning ger jordbrukarna optimala förutsättningar att förbättra avkastningen och grödornas kvalitet, samt att fatta korrekta strategiska beslut i bearbetningsprocessen. Alla data sparar för framtida bruk.

CropSpec

CropSpecs biomassasensorer möjliggör variabel tilldelning via realtidsmätningar av grödan i fråga. Användningen av realtidsmätningar garanterar en optimal och mer exakt fördelning av t ex bekämpningsmedel och gödningsmedel. Alla data lagras så att det senare går att analysera och använda gamla doskort.

Conveyor YieldTrakk

Conveyor YieldTrakk kan användas för liveövervakning och insamling av högkvalitativa data i
specialgrödor eller för installation vid industriella krossnings- och sorteringsanläggningar. System
kartlägger utbytet via högprecisionslastceller från Digi-Star i kombination med körhastighet, spillprocent, position, transportörhastighet och lutningsmätningar.
Conveyor Yield Trakk är ett universalsystem som kan monteras på alla hissmaskiner och manövreras via valfri ISOBUS-terminal.