Teejet Matrix 908

Matrix® 908 är ett komplett system för styrning och hastighetskontroll i ett.Denna flexibla plattform kan anpassas till ett brett utbud av maskiner och tillämpas för att på bästa sätt passa dina individuella behov.

Teejet Matrix 430

TeeJet Matrix 430 är ett användarvänligt och prisvärt vägledningssystem för att navigera på fältet både dag och natt. Konsolen är enkel att installera och manövreras via konsolens intuitiva ikoner. TeeJet Matrix 430 möjliggör ett effektivare arbetsflöde samtidigt som dimma och överlappningar minimeras.

Teejet sprutdetaljer

Optimera effektiviteten hos dina kemikalier och minimera avfall med hjälp av TeeJets sprutmunstycken. Sprutmunstyckena är utformade för att ge noggrann prestanda och en mer exakt penetration. TeeJet svarar mot den ökande efterfrågan på innovativ och effektivare teknik för sprutning, gödsling och sådd.

TeeJet vägledning och ledning

Öka produktiviteten genom TeeJets många precisionslösningar för jordbruket. TeeJet erbjuder ett brett utbud av GPS-baserad teknik för att maximera effektiviteten och produktiviteten i fältarbete. De innovativa produkterna är utformade för att minimera över- och överlappning, samt minska stress, tid och trötthet.